, ,

Viikonlopun villitys

Rento ja stressitön viikonloppu mökillä teki tehtävänsä. Sen huomaa siitä, että pää pursuaa uusia ideoita ja  ihan kaikki tekisi mieli toteuttaa… Niin ja mielellään ihan heti! Viime aikoina ei työkiireiden takia ole ollut juurikaan aikaa toteuttaa itseään käsillä tekemällä. Eilen kuitenkin mökkireissun päälle päätin vähän puuhastella ja kaivelin tarvikkeet esiin.

Kaapistani löytyi Tikkurilan mustaa Koulutaulumaalia ja kierrätysastiasta käytettyjä hernekeitto- ja tomaattimurskapurkkeja. Pesin purkit hyvin, kuivasin ja sudin maalin pintaan. Kuivumisen jälkeen vielä toinen kerros maalia ja viimeistelyksi yrtin nimi purkin kupeeseen liidulla. Nyt vain omaa yrttitarhaa kasvattelemaan!

Kuvissa myös jo aiemmin esitelty vanha ovi olohuoneestamme, joka on käsitelty samaisella maalilla. Tykkään niin kovasti tuosta täysin himmeästä ja kodikkaasta pinnasta.

Pssssst. Pitää vielä paljastaa, että Tikkurila on mukana muutamilla tuotteillaan myös toisessa asuntomessukohteessani, mutta siitä lisää juttua ja kuvia tuonnempana.

4 replies
 1. Anne says:

  Kyllä se mökki on oikeastaan aika ihmeellinen paikka ;) siellä saa ihan varmasti akut ladatuksi, on se niin parhautta! Hirmu hyvä idea tuo purkkihässäkkä, ihanan erilainen – mutta niin kaunis.

  Vastaa
  • Taina says:

   Totta, mökki on ihmeellinen paikka, siellä todella tuntee levänneensä. Ja ”purkkihässäkkä” on just sopiva nimi tuolle mun idealle :D

   Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *