,

Vanha kansakoulu

Olen tänään tehnyt syntiä. Olen ollut verhoasennuksella ja esittelemässä valmista suunnitelmaa, vaikka on pyhäpäivä. Mutta ensi viikolla lomailen, joten nyt on vain tehtävä sovitut työt, olipa sitten arki tai pyhä. Ja onneksi ihanat asiakkaani ymmärsivät  ja päästivät minut kotiinsa helatorstainakin.

Yläkuvissa esittelen tänään viimeistellyn kohteen, joka on vanhan kansakoulun iso tupa (olohuone). Kollaasikuvissa näkyy lähtötilannetta muutama kuukausi sitten. Eli raikastusta tilattiin ja sitä myös saatiin. Lattia, katto ja portaat on maalattu valkoisiksi, joka tekee sen, että upeat vanhat hirret todella pääsevät esille.

Asiakkaalta löytyi läjäpäin upeita vanhoja kalusteita, joista harkiten valittiin kauneimmat uuteen remontoituun tilaan. Ja koska vanhat sohvat eivät ole niitä kaikkein mukavampia istua, hankittiin tilaan myös kaksi modernia nojatuolia raheineen tv-tuoleiksi. Ja sinnehän ne sulautuivat hyvin vanhojen mööpeleiden kavereiksi.

Ja jottei kokonaisuudesta tulisi tylsä, pitää ruskean hirsiseinän rinnalle saada väriä.  Tällä kertaa siihen tehtävään valikoitui pinkki. Korkeassa ja näyttävässä tilassa Marimekon Lumimarja toimii todella hyvin. Ihanaa oli nähdä asiakkaiden tyytyväiset ilmeet, kun uudistus oli mieluinen.

Leppoisaa Helatorstain iltaa!

2 replies

Comments are closed.