Uusia tuulia

Kiva, että löysit tiesi tänne uuteen blogiini kotisivujen yhteyteen. Kuten näette, yritykseni on saanut uuden upean ja raikkaan ilmeen. Uudistus ei koske vain näitä kotisivujani vaan kaikki on brändätty papereiden värejä, fonttityylejä ja jopa laskua myöten.

Tätä uudistusta on hiljalleen tehty oikeastaan koko kesä ja kaiken takana on loistava suunnittelija,  moniosaaja Mari Mansikkamäki (Studio Mansikkamäki, www-sivut aukeamassa piakkoin). Tunsin Marin jo entuudestaan ja tiesin, että  jos hän tämän projektin ottaa hoitaakseen, antaa hän siihen 110 % panostuksen ja on varmasti mukana koko sydämellään. Näin myös kävi!

Marin kanssa oli helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä, koska hän omaa loistavan tyylitajun ja sisustussilmän. Hän tietää, kuinka tuoda sisustusalan osaamiseni esille, mikä voisi olla hankalaa ihmiselle, joka ei ole lainkaan alastani kiinnostunut.

Mutta siis tämä blogin kirjoittelu jatkuu vanhaan malliin, vain osoite on uusi. Kerron täällä  kuvien kera työjutuistani, elämästäni ja mistä milloinkin. Ja tokihan vanha blogini juttuineen säilyy myös, jos haluat käydä lukemassa aikaisempia postauksia.

Vanha blogini lukuisine juttuineen aina vuodelta 2008 saakka löytyy täältä.

Aurinkoa syksyyn ja tulethan toistekin!

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *