Hyvin tehty remonttisuunnitelma säästää asiakkaan aikaa ja rahaa, kun kaupoissa juokseminen, materiaalien yhteen sovittaminen ja kilpailuttaminen jää pois.

Palveluni remontoijille

Olen saanut olla mukana lukuisissa remonteissa viimeisen yli kymmenen vuoden aikana. Remonttisuunnitteluun saattaa kuulua tilasuunnittelua, kun neliöitä halutaan tehokaampaan käyttöön tai sitten vain uusien raikkaiden pintamateriaalien suunnittelua tarvittaessa aina kalustukseen, valaistukseen ja viimeistelyyn saakka. Asiakas päättää suunnittelun laajuuden.

On totta sanonta, että omalle kodille tulee sokeaksi, eikä näe välttämättä sen monia mahdollisuuksia. Hyvä suunnittelija löytää toimivimmat ratkaisut ja tekee tiloista käytännöllisyyden lisäksi esteettiset.

Itse haluan kunnioittaa vanhojen talojen ja rakennusten tyyliä sekä mahdollisuuksien mukaan säilyttää jotain, joka tuo asunnon ”persoonaa” esiin. On myös tärkeää, jos kodista remontoidaan vain jokin osa, että se on sopusoinnussa talon muun tyylin kanssa.

Suunnittelussa huolehdin myös siitä, että kodista tulee asujansa näköinen, ei suunnittelijan. Tämä onnistuu siten, että remontin alkuvaiheessa käydään tarkat keskustelut asiakkaan tarpeista, toiveista ja budjetista. Suunnitelmani on valmis vasta, kun asiakas on siihen täysin tyytyväinen.

Hyvin tehty remonttisuunnitelma säästää asiakkaan aikaa ja rahaa, kun kaupoissa juokseminen, materiaalien yhteen sovittaminen ja kilpailuttaminen jää pois. Myös ikäviltä virhehankinnoilta vältytään suunnittelijan avulla.

Valmis suunnitelma sisältää remonttiohjeet yksityiskohtaluonnoksineen (3D), materiaalilistaukset ja hankintapaikat, joten remontin tekijä pystyy tekemään työn täysin suunnittelijakansion mukaisesti ilman jatkuvaa ohjeistusta. Suosittelen tarvittaessa myös remontille luotettavaa toteuttajaa.

Remontin suunnittelun hinta määräytyy sen laajuuden mukaan ja teenkin mielelläni maksuttoman tarjouskäynnin (Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa) paikan päälle, jonka pohjalta saan laskettua tarkan ja pitävän tarjouksen. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen projektin alkua.

Remonttiterveisin,

Taina

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!