Palvelutarjontani

 • Materiaalisuunnitelmat

  Tämä palveluni käsittää tärkeiden ja pysyvien pintamateriaalien suunnittelun. Tämä on käytännössä esimerkiksi seinien maalivärien, tapettien ja muiden pintamateriaalien suunnittelua, lattiamateriaalien valintaa, kaakeleiden valintaa märkätiloihin ym. Siis pintojen suunnittelua katosta lattiaan. Tämä on tärkeä vaihe sillä harkitut pinnat toimivat sitten hyvänä pohjana muulle sisustukselle ja kestävät aikaa.

 • Kalustukset

  Suunnitelmat kodin kiinto- ja irtokalusteisiin. Kiintokalusteiden suunnittelu kattaaa kiinteästi asennettavien kalusteiden tyylin, materiaalisuunnitelmat ja valinnat sekä kalusteiden sijoittamisen suunnittelun.  Tällaisia kalusteita ja tiloja ovat mm. keittiöt, eteisen kiinteät kaapistot, makuuhuoneiden vaatekomerot, vaatehuoneet, wc-kalusteet jne. Irtokalusteissa suunnittelen niiden parhaan sijoittamisen käyttäen olemassa olevia kalusteita, uusia tai näiden yhdistelmiä. Jos hankintaan uutta, ehdotan tyyliin ja tunnelmaan sopivat kalusteet.

 • VALAISTUSSUUNNITELMA

  Kaunis sisustus pääsee oikeuksiinsa vasta oikealla ja harkitulla valaistuksella. Siksi palvelutarjontaani kuuluu saumattomasti myös toimivien valaistusten suunnittelu. Suunnittelu käsittää sekä kiinteät, että irtovalaisimet. Suunnitelmalla pyritään eri valolähteitä käyttämällä saamaan aikaan ei pelkästään toimiva valaistus vaan myös erilaisia arjen ja juhlan tilanteisiin sopivia tunnelmia. Valaistussuunnitelmaa tehtäessä mukaan olisi hyvä päästä  jo remontin tai rakentamisen alkuvaiheessa, jotta tarvittavat sähkötyöt voidaan tehdä suunnitelman mukaisesti.

 • Tekstiilisuunnitelmat

  Matot, päiväpeitteet, tyynyt ja verhot asennuksineen. Näillä kruunataan sisustus!

 • Sisustusneuvonta

  Neuvontaa esim. sisustuksen pienissä pulmakohdissa ja yksittäisissä tiloissa. Pidän myös luentoja, sisustusiltoja ja muita sisustukseen liittyviä tilaisuuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ensimmäinen askel kohti unelmien kotia starttaa siitä kun otat yhteyttä! Sinulla ei tarvitse olla selkeää visiota ja valmiita suunnitelmia, minä autan mielelläni sinua eteenpäin.