, ,

Kristallikattaus

Meillä oli ihana ilta ystävien kesken viime lauantaina. Tapaamisiimme kuuluu, että yllätämme toisemme aina kivalla kattauksella ja maistuvalla ruualla. Ja nyt oli meidän vuoro kattaa ja kokkailla.

Päädyin tekemään juhlavan kristallikattauksen, josta ei blingblingiä ainakaan puuttunut. Kuten jo tuolla joulusivullani kerroin, laitoin sellofaania kirkkaaseen lasimaljaan kukkien ja veden kanssa, jolloin sellofaani näyttää aivan jäältä tai kristallilta.

Omia rautalangasta väännettyjä enkelinsiipiä oli myös somisteena, samoin pieniä höyhenistä tehtyjä valmiita siipiä. Tulppaaneiden keskellä oli muutama pähkinäpensaan oksa, josta roikkui ”jääpuikkokristallit”. Paljastanpa, että nuo puikot oli ostettu ihan Biltemasta (ja maksoivat kokonaista 2,30 €/6 kpl). Lisäksi kattausta koristivat tietysti valkeat kynttilät ja kauniit astiat.

Tuo kattaus sopisi mainiosti myös vaikkapa huomiseen itsenäisyyspäivään. Minä en huomenna kuitenkaan kattaukseen panosta, sillä meidän ohjelmassa on perinteiset jauhoiset talkoot mummolassa. Muhkea ruispiparitaikina odottelee siellä leipojia ja paistajia.

Leppoisaa Itsenäisyyspäivän viikonloppua teille kaikille!

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *