,

Hurmiksen voittaja!

Kiitokset kovasti kaikille arvontaan osallistuneille! Kommentteja tuli sekä tänne blogiin, että facebookiin ja myös uusia tykkääjiä ilmaantui Facen SisustusTaina– sivulle. Myös edellisessä postauksessa mainostamani kutsuvierasliput Rakentaminen ja Talotekniikka messuille menivät kuin kuumille kiville. Onpa hienoa, että täällä todella käydään lueskelemassa näitä höpinöitäni, hihii!

Mutta arvontaan… Arvovaltainen raati on kokoontunut ja voittajaksi selviytyi tällä kertaa JAANA! Onneksi olkoon, ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Olen huomannut, että Jaana on useamman kerran osallistunut arvontoihini, joten kiva, että nyt vihdoin ahkeruus palkitaan.

Sain muuten eilen tosiaan käsiini myös oman Hurmikseni… Olin aivan sen lumoissa koko illan. Upeita kuvia & vinkkejä sisustuksiin ja puutarhoihin koko kirja pullollaan. Hauska oli huomata, että kirjan sivuille oli päässyt muutama SisustusTainan malliston sisustustarrakin. Olenpa tainnut päästä maistelemaan myös muutamaa herkkua, joiden reseptit bongasin kirjan lehdiltä… Vesi herahti kielelle niistä makumuistoista.

Kirjan myötä tuli niin kesäfiilis ja hinku omaan pikkuruiseen hurmaavaan huvilaan. Ja eilinen auringonpaiste oli jo selvä merkki. Kevät on täällä!

Loistavaa Viikonlopppua!

Ps. Yläkuvat on kirjailija Ilona Pietiläisen itsensä ottamia.

2 replies

Comments are closed.