, ,

Hurmaava Huvila -arvonta

Vuosi 2014 on SisustusTainan juhlavuosi! Yritykseni täyttää ensimmäiset pyöreät, eli  kokonaiset 10 vuotta! Varsinainen juhlapäivä on kesän lopulla, mutta minäpä ajattelin juhlia ihan koko vuoden, heh! Ja pippalot alkavat Hurmaava Huvila sisustuskirjan arvonnalla.

Ilona Pietiläisen kirjoittama ja Docendon kustantama upea uusi sisustuskirja on painossa parhaillaan ja valmistuu ihan piakkoin. Kirjasta sanotaan näin: ”Hurmaavassa huvilassa vietetään kiireettömiä kesäpäiviä, herkutellaan mansikkaisilla unelmilla ja rakennetaan kesäisiä ideoita. Puutarhan kukkia hoidetaan rakkaudella ja pihalle rakennetaan pikkurahalla kaunista katsottavaa. Kirjan sivuilla rämmitään mökin rakentamisen askeleita eteenpäin ja vihdoin valmiiksi saadaan pitkäaikainen haave – hurmaava huvila.

Kirja pursuaa ideoita kesäkotiin, mökkeihin, puutarhaan ja huviloihin. Vierailulla käydään satumaisissa maisemissa kukkapaljouden keskellä, kasvihuoneen suojissa ja kesäkodeissa. Sivut on kirjoitettu kaikille meille viherpeukaloille, tuunaajille, kesäpaikasta haaveileville sekä kauniita koteja rakastaville. Inspiraatiot ja ideat ovat tässä, juuri käsillä, sinun poimittavissasi – hurmaavan huvilan ovi on jo raollaan – kurkkaa siis sisään kesän tunnelmaan.”

Arvontaan pääset mukaan kolmella eri tavalla: 1. Kommentoimalla tätä blogipostausta omalla nimellä tai nimimerkillä 2. Tykkäämällä SisustusTainan Facebook sivusta (uudet tykkääjät) 3. Jakamalla tämän postauksen tai facebook-mainoksen arvonnasta omassa blogissasi tai facessa. Ja jos sekä kommentoit, että jaat, tuplaat mahdollisuutesi voittoon.

ArpaOnnea jokaiselle!

 

25 replies
 1. Tiina T says:

  Paljon Onnea ekasta kympistä! :) Tyytyväisiä asiakkaita mahtuu tuohon aikaan aika monta – ja lisää tulee koko ajan :)

  Vastaa
 2. Heli says:

  Upea saavutus tuo 10 vuotta ja varmasti monta uutta vuosikymmentä on vielä edessä päin – onnea!!

  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  Vastaa
 3. Marika Kemppinen says:

  Onnea pyöreistä vuosista :) Osallistun arvontaan tässä ja nyt vielä faceen tykkäämään :)

  Vastaa
 4. Anne says:

  SydänLämpöiset OnnenToivotukset myös minulta sinulle, Taina! Upea Suoritus, olet huippuammattilainen !!!!

  Vastaa
 5. Sirpa says:

  Onnittelut!! Juuri kesämökin sisustaminen on edessä, joten kirja olisi erittäin tarpeellinen:

  Vastaa
 6. tiiti66 says:

  Kymmenen vuotta on kyllä juhlinnan arvoinen asia. Onnea! Tuo Ilonan uutuuskirja näyttää houkuttavalle, olen siis mielelläni arvonnassa mukana.

  Vastaa
 7. kiiu says:

  Onnittelut, 10 vuotta on nykyisessä hektisessä maailmassa hieno saavutus.
  Arvonnassa myös mukana, kiinnostava kirja.

  Vastaa
 8. Maijus says:

  Minäkin olen vaikuttunut, kymmenen vuotta on komea ikä yritykselle. Miten paljon kaikkea niinä vuosina onkaan mahtanut tapahtua :) Paljon onnea!

  Vastaa
 9. lentoemo says:

  10 vuotta on hieno juttu ja ansaitsee juhlat. Kiva kun meidät lukijat on huomioitu juhlinnassa arvonnan muodossa. Kirja näyttää houkuttavan upealle. Olen siis mukana.

  Vastaa
 10. ahle says:

  Onnea 10v! Tuikkaan itseni myös mukaan arvontaan, mikäli ei ole jo liian myöhäistä. Kirja on kannen perusteella kukkuroillaan kesäiloa..

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *