, ,

Back to Paris!

Aivan pakko palata vielä hetkiseksi Pariisin tunnelmiin! Lupasin laittaa muutaman kuvan hurmaavasta asunnostamme, joka oli vuokrattu Airbnb:n kautta. Oli jännää miettiä yhdessä, millainen tyyppi asunnon omistaa… Persoonallisuutta ei nimittäin tuosta kodista puuttunut. Päättelimme, että kyseessä saattoi olla taiteilija, sillä taidetta eri muodoissa oli näkyvillä runsaasti.

Kodissa oli myös kekseliäitä sisustusratkaisuja ja erikoisia lamppuja, kuten katossa roikkuva oksa, josta oli tuunattu valaisin. Värejä oli myös käytetty reippaalla otteella, esimerkiksi meidän kylpyhuone oli kauttaaltaan oranssi, myös katto! Koko asunnon kkunoiden ja ovien puitteet sekä karmit oli sudittu hopean sävyisiksi. Aika erikoinen ratkaisu, mutta omalla tavallaan tuokin sopi kokonaisuuteen, vaikka kieltämättä näytti silmään alkuun hieman vieraalta.

Meidän asuntohan sijaitsi Montmarten asuinalueella vain kivenheiton päässä kuuluisasta Moulin Rouge kabareesta. Siitä oli helppo liikkua metrolla ja paikallisjunalla messuille ja ydinkeskustakin oli kävelymatkan päässä. Kahden messupäivän jälkeen pyörimmekin keskustassa tehden ostoksia alennusmyynneistä ja tiirattiin samalla Pariisin nähtävyyksiä. Upea Lafayette tavaratalo oli sisältä kuin kirkko konsanaan ja liikkeen katolta pääsi korkeuksista ihailemaan koko Pariisia.

Meillä oli niin mukava matka ja ihan parasta seuraa, että innolla jo odotan meidän uusia yhteisiä seikkailuita! Kivaa viikkoa kaikille, taitaa olla luvassa kunnon ulkoilukelit!

Ps. Pahoittelen kuvien heikkoa laatua, mukana reissussa oli vain kännykkäkamera.