, , , ,

Ystäviä, naurua, itkua

Hyvää sunnuntai-iltaa!

Onpa taas edellisestä postauksesta vierähtänyt tovi, mutta tässä on tämä elo ollut niin hektistä, että mihinkään ylimääräiseen ei ole liiennyt aikaa. Mutta nyt kerron tuon sekalaisen kuvakavalkadin kera viimeisimpiä kuulumisia..

Pääsiäinen sujui leppoisasti läheisten kanssa herkutellen, samoin vappuna ystäväperheen kanssa kokkailtiin kotosalla. Eli syöty, seurusteltu ja naurettu on paljon. Mutta on mukaan mahtunut itkuakin.

Pääsiäisen ja vapun välissä meidän pieneltä Helyltä katkesi takajalan ristiside kesken hirmuisen hepulikohtauksen. Siihen loppui leikit äänekkään ulinan säestyksellä kuin seinään. Nyt tuo pikkuruinen potilas on leikattu ja aloitettu pitkä ja haastava kuntoutus. Tällä hetkellä, kun leikkauksesta on vajaa viikko aikaa, on elo vielä kovin hankalaa.

Yöt ja yksinolot pitää viettää häkissä, kun kaikenlaiset hypyt ja hepulit on ankarasti kielletty. Kauluri (joka estää haavan nuolemisen) se vasta ärsyttävä onkin, joka pistää tyttösen mielen matalaksi. Kipujakin lienee vielä aika paljon, koska sitä tuttua tuiketta näen tuon pikku ystävän silmissä vain hetkittäin.

Yllättävän outoa on ollut lähteä ulkoilemaan yksin, ilman tuttua lenkkiseuraa. Ja sydäntä raastaa katsella tuota ihmettelevää katsetta, joka selvästi koittaa kysyä, miksi elämästä tuli yhtäkkiä näin vaikeaa, snif! Mutta uskon ja toivon, että tästä(kin) selvitään. On tuo otus vain niin sitkeä kaveri. Ja rakas! Ja liikuttavaa tässä kaiken keskellä on nähdä tuon ihanan teinin käytös, joka huomioi ja huolehtii koirakaveristaan niin antaumuksella. Tuon nuoren miehen sydän on kultaa.

Muut kuvat ovat meiltä kotoa ehkä niitä uusimpia juttuja/hankintoja/DIY:tä, joita en ole täällä vielä esitellyt. Tuo seinävalaisin vierashuoneeseen valmistui edullisista osista, jotka hankin Clas Olsonilta. Himmelijuliste on myös tuore hankinta ja miellyttää selkeydellään ja mustavalkoisuudellaan kovasti silmää. Tuo seinähylly täällä onkin jo esitelty kertaalleen ellei jopa kahdesti.

Sellaista meille, toivottavasti teillä on siellä ruutujen toisella puolen kaikki hyvin! Ihanaa uutta viikkoa!

2 replies
 1. Heli says:

  Toipumisia Helylle!
  Mun työkaverin koiralle kävi vähän sama juttu, kesken leikkien tapahtui jotain, ja koiralta murtui jalka kahdesta kohdasta!! Leikkauksessa sitten korjattiin asiaa kahdella naulalla (tai ruuvilla, en tiedä) ja edessä on pitkä toipuminen heilläkin. Niin harmillisia nuo lemmikkien jutut, kun ne ei selityksiä paljon ymmärrä. Ei mene perille, että miksi nyt ei saa leikkiä ja riehua, eikä tulla lenkille edes mukaan… Ja miksi sattuu… Onneksi kuitenkin nykyään osataan korjata tuollaiset jutut ja lemmikit paranee, vaikka se vaatiikin aikaa!

  Vastaa
  • taina says:

   Kiitos Heli! Mä olen kanssa miettinyt viime päivinä, että onneksi tekniikka on kehittynyt, että lemmikeillekin voi nykyään tehdä vaikka minkälaisia leikkauksia ja hoitoja. Kaikkihan eivät sitä ymmärrä, että koiraan syydetään iso määrä rahaa. Mutta eihän tuollaisia edes mieti, kun kyseessä on kuitenkin perheenjäsen, joka on saatava kuntoon. Eri asia olisi tietysti, jos kyseessä olisi vanha koira, joka sairastaa parantumatonta sairautta… Toivottavasti työkaverisi koirakin kuntoutuu! Kärsivällisyyttä tämä vaatii roppakaupalla sekä koiralta, että omistajalta!

   Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *