,

Rintamamiestalon olohuoneen muutos

Rintamamiestalon uudistunutta olohuonetta pääsin kuvailemaan tällä viikolla. Tämän ihanan perheen kanssa olemme aloittaneet yläkerran makuuhuoneiden remonttisuunnitelmalla jo muutama vuosi sitten ja nyt jatkettiin projektia alakertaan.

Perheen äiti totesi suunnittelun alkuvaiheessa, että saa olla jotain räväkkääkin ja siitähän minä innostuin. Suomalaiset kun usein haluavat maanläheisiä sävyjä, rauhaa ja harmoniaa. Mutta tällä kertaa uskaltauduin luvan kanssa vähän leikittelemään väreillä.

Seinätapetiksi valitsin Flora Sandbergigan, joka on aika voimakas väreiltään ja kuviomaailmaltaan.. Mustalla pohjalla pinkkiä ja vihreää kasviaihetta. Koska tapetti on rohkea, on sitä vain kahdella seinällä ja muut seinät ovat maalattu valkoisiksi. Myös puiset portaat maalattiin valkoisiksi, joka toi tilan tuntua ja valoa myös olohuoneen puolelle.

Noita tapetin sävyjä jatkettiin sitten kalusteissa ja tekstiileissä. Olen aivan ihastunut noihin Iskun Lime -nojatuoleihin, joissa on sellaista nostalgista retrohenkeä. Tässä tapauksessa ne verhoiltiin kirkkaalla vihreällä ja jalat käsiteltiin mustiksi.

Olohuoneessa yhdisteltiin vanhaa ja uutta kalustusta ja järjestys vaihtui kokonaan erilaiseksi, samoin valaistus. Mielestäni kokonaisuus on todella rauhallinen, vaikka värejä onkin käytetty runsaalla kädellä. Asiakkaanikin on tyytyväinen kokonaisuuteen, joka tietysti lämmittää mieltä eniten. Kollaasikuvasta näette hiukan lähtötilannetta.

Meidän piti aloittaa tänä viikonloppuna mökkikausi, mutta flunssan ja koleiden säiden vuoksi siirrettiin aloitus suosiolla viikon päähän. Ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää kaikille!

4 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *