,

Positiivista ajattelua!

Kiitos kaikille Rakentaminen ja Talotekniikka messuilla osastollani poikenneille tutuille ja tuntemattomille! Vilinää riitti ja uusia kontakteja syntyi. Jalat huusivat hoosiannaa sunnuntaina, mutta oli se sen arvoista, taas kerran.

Jo ennen messuja olin todella kiireinen töideni kanssa ja nyt sitten kiireitä on, jos mahdollista, vieläkin enemmän. Kalenteri pullistelee tapaamisia & palavereja ja illat venyvät pitkiksi. En kuitenkaan koe olevani stressaantunut, päin vastoin… Kun sain flunssankin taltutettua ja eilen käytyä pitkästä aikaa ”pään nollaus” -lenkillä, oikein puhkun energiaa. Kevät on niin mielenkiintoisia projekteja täynnä, että en malttaisi aina odotella seuraavan alkua.

Viikonloppuna olisi tarkoitus lepuuttaa aivoja suvun pilkkikisoissa (huih! toivottavasti jää vielä kantaa) ja ystävien järjestämissä ruokabileissä!  Aurinkoista keväistä viikonloppua!

2 replies
 1. Anne says:

  Heippa, hei Taina! Mukavia ja Positiivisia kuulumisia jälleen ;) Nauttikaahan oikein Satasella kisoista ja hyvästä ruoasta ja ystävistänne! Rentouttavaa ja Lystikästä viikonloppua teille sinne Pilkkijäille!

  Vastaa
  • Taina says:

   Kiitos Anne! Aion nauttia auringosta huomenna jäällä täysin siemauksin… Toivottavasti ennusteet poutaisesta säästä pitävät paikkansa :)

   Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *