, , ,

Mansikkapaikka arvonta!

Painokoneet pian jylläävät ja hetkisen päästä saamme ihastella ystäväni Ilona Pietiläisen uutta Mansikkapaikka -Kauneimmat kesäiset piilopaikat kirjaa. Täälläkin jännitetään, sillä myös meidän oma rakas piilopirttimme löytyy kirjan sivuilta. Lisää tietoa tästä ihastuttavasta uutuudesta löydät Docendon sivuilta, josta sen voit myös tilata ennakkoon alennettuun hintaan.

Voih, kun itsellekin tulvahti lämpöiset kesämuistot mieleen, kun selailin tuolloin otettuja kuvia meidän möksältä ja läheiseltä koskelta. Mutta kovaa kyytiähän tässä mennään kesää kohti ja valon määrä lisääntyy päivä päivältä.

Ai niin, haluaisitko sinäkin varaslähdön kesäfiiliksiin? Jätä alle kommentti, niin olet mukana Ilonan uuden kirjan arvonnassa. Uutukainen lähtee sitten painolämpöisenä postissa onnelliselle voittajalle! Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan!

Vaikka jo kesästä salaa haaveilenkin, niin nyt meidän perhe lähtee nauttimaan talven riemuista laskettelurinteeseen! Kivaa lauantaita!

31 replies
 1. Heli says:

  Osallistutaan!!
  Tuo kuva sinusta ja miehestäsi on aivan ihana, varmasti kirja on muutenkin kauniita kuvia täynnä!

  Mieletön pyry ja viima ulkona… Kesää odotellessa!!

  Vastaa
  • taina says:

   Kiitos Heli! Minäkin tykkään tuosta kuvasta, se on jotenkin niin luonnollisen rento. Ja odotan myös koko kirjalta paljon ihania fiiliksiä. Mutta hei, eipä tässä nyt auta kuin tarttua lumilapion varteen :) Koitetaan jaksaa tätä talvea vielä hetken verran.

   Vastaa
 2. Heidi says:

  Haluaisin kirjoittaa rentoja kesäfiiliksiä, kuten tuolla Ilonan kilpailussa mutta minulla on firmassa matkamuistosesonki ja se on tosi kivaa kyllä! Puuhaa riittää firman varastossa.
  Mukana arvonnassa.

  Vastaa
 3. Jaana Kari says:

  Hei Taina, pitkästä aikaa!
  Ihanan näköinen tuo Ilonan
  uusi kirja.
  Arvonnassa titty mukana!
  Ihanaa kevään ja kesän odotusta
  sinulle ja perheellesi!
  T. Jaana

  Vastaa
 4. Riiti says:

  Ihania kesäisiä kuvia kirjassa ja osuva nimi kirjalle. Täytyypä kesää odotellessa tulla mukaan arvontaan kokeilemaan onneaan :)

  Vastaa
 5. Tuija says:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. Juuri kävimme talvisella mökillä piipahtamassa. Mökin remppa valmistui viime syksynä ja pientä laittoa olisi vielä sisustuksen ja pihan suhteen. Ideoita kaipailen ja uskon, että tämä kirja olisi loistava ideapankki :)

  Vastaa
 6. vintagentti says:

  Huh, kyllä saisi kesä jo tullakin. Tämän koko talvikauden kestäneen syksyn jälkeen… tai sitten ehtisi vielä toivoa pikaista kunnollistakin talvea. Eteläisessä Suomessa on olosuhteet talviurheilulle olleet vähän heikonlaisia. Silti, kyllä kesä vaan on ihana! Mukana arvonnassa.

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *