Hei!

Mukavaa, että olet löytänyt sivuilleni! Olen sisustussuunnittelija Taina Hiltunen ja asun Laukaan Leppävedellä, Jyväskylän kupeessa. Perheeseeni kuuluvat mieheni lisäksi Onni-poika.

Olen koulutukseltani tuotesuunnittelun artenomi ja yli kymmenen vuotta vierähti Turussa ja Helsingissä ensin opiskeluiden parissa ja sen jälkeen sisustusalan töitä tehden. Työkokemusta alalta on kertynyt jo yli 15 vuotta (vuodesta 1998)  mm. Marimekon sisustusosastolta, tekstiilitaiteilija Eija Rasinmäeltä, Lönnrotin olohuoneesta (sisustusliike) ja sisustusliike SkannostaPaluumuuttajina tulimme takaisin Keski-Suomeen 2003 ja hiljalleen alkoi kypsyä ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä. Vuonna 2004 SisustusTaina aloitti toimintansa. Siitä lähtien olen saanut tehdä unelmieni työtä suunnitellen kodeista ja tiloista entistä viihtyisämpiä.

Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja yritän kehittyä työssäni jatkuvasti. Tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttini. Toimialueeni on Jyväskylä ja koko Keski-Suomi, tarpeen vaatiessa kauempanakin. Teen suunnitelmia niin yksityiskoteihin, yrityksille ja julkisiin tiloihin. Otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen suunnittelun tarvetta, niin sovitaan maksuton tarjouskäynti. Näin saadaan projekti alkuun ja sinulle koti jossa varmasti viihdytään!

Yhteistyöterveisin,
Taina

taina_logo_main2

Kurkkaa myös blogin puolelle

Lomafiilis

/
Täällä on fiilis jo korkealla, huomisen puolikkaan työpäivän…

Onnila goes black and white

/
Juhannuksen alla uudistin hiukan meidän mökin värimaailmaa.…

NYC, uskomaton kaupunki

/
Helteiset terveiset isosta omenasta! Pää on aivan pyörällä…

Tunnelmasta toiseen

/
Lähes vuoden kestänyt huvilaprojekti tuli osaltani päätökseen…

Ota yhteyttä!

Homma saadaan käyntiin niin, että otat vaan minuun yhteyttä ja kerrot pääpiirteittäin tulevasta sisustushaastestasi. Yhteyden minuun saat täältä :)

Palveluni

Palvelutarjontani kattaa kaiken mitä tarvitaan viihtyisään kotiin. Jokainen suunnitelma räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää palveluistani täältä.

Tutustu suunnitelmiini koteihin

Galleriasta löydät kattavasti kuvia suunnittelmistani kodeista ja tiloista sekä kuvauksen kustakin projektista. Galleriaan pääset tästä.