, ,

Uusia kohteita, opiskelua, matkoja…

Heippa!

Lupasin palata tänne pian uudelleen, mutta niinhän sitä on taas salakavalasti vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta!

Olen ollut onnekas, sillä maailman vaikeasta taloustilanteesta huolimatta olen saanut tehdä tätä rakastamaani työtä. Ihan hirmuisen kiitollinen olen siitä!

Ja vähän lisää kiirettä ja hommaa hankin töitteni rinnalle, kun aloitin yrittäjyysopinnot nyt syksyllä. Kylläpä tuntui ihan mahtavalta istua pitkästä aikaa koulun penkille ja jakaa kokemuksia muiden yrittäjäopiskelijoiden kanssa. Motivaatio on ainakin toistaiseksi korkealla!

Valmistuneita kohteitakin olen kuvannut ahkerasti ja päivitän niitä sivuillenikin, kunhan vain ehdin. Yläkuvassa on yksi mielenkiintoinen kohde, jota konsultoin koko sen rakentamisen ajan. Tila on vuokrattavissa juhliin ja tapahtumiin… Kertoilen lisää tuonnempana.

Ja reissujakin pukkaa! Huomenna lennähdän upeiden kollegoideni kanssa Italiaan Cersaie laattamessuille ja tehdasvierailuille. Inspiraatiota työhön siis odotettavissa roppakaupalla lisää!

Ja kunhan Italiasta kotiudun loppuviikolla, teen töitä & opiskelua pari päivää ja sitten onkin vuorossa pieni lomamatka Kreikkaan. Ei siis valittamisen aihetta!

Mutta mukavan oloinen syksy on kotisuomessakin! Aurinkoista syksyn jatkoa kaikille!

-Taina

Ps. Loppuvuoden ja alkuvuoden 2024 projekteista kannattaa olla yhteyksissä mahdollisimman pian, niin sovitaan treffit ja jutellaan lisää!

,

Kuka käyttää sisustussuunnittelijaa?

Minulla on tällä hetkellä hirmuinen tarve kehittää yritystäni ja siihen liittyen pohdin monia asioita, joihin en ole aiemmin kiinnittänyt juurikaan huomiota.

Yksi on se, millaisia asiakkaita minulla on? No totta kai tiedän, keitä asiakkainani on, mutta onko heillä jokin yhteinen tekijä? Ikä, sukupuoli, varallisuus?

Vuonna 2004, kun perustin yritykseni Keski-Suomeen, olin vuotta aiemmin muuttanut pois Helsingistä. Pääkaupunkiseudulla tein viisi vuotta suunnittelua Skannon palkkalistoilla. Helsingissä suunnittelu oli aivan arkipäiväistä ja sitä käytettiin paljon.

Keski-Suomessa huomasin heti, että täällä sisustussuunnittelua pidettiin vähän ”luxusjuttuna”. Monesti sain kuulla, kun olin antanut työstäni hinta-arvion, että tuohan on aivan kohtuullinen hinta palvelusta. Olivat mieltäneet siis mielessään suunnittelutyön hurjasti kalliimmaksi ja tarjouksen pyytäminenkin oli kovasti mietityttänyt.

Mutta tähän päivään… Ehkä se ”luxuspalvelu” pitää jossain määrin mielikuvissa vieläkin pintansa, mutta voin sanoa, että kovasti sisustussuunnittelijan työt ovat kansan parissa arkipäiväistyneet täällä pohjoisemmallakin leveysasteella.

Eli palvelua käyttävät aivan tavalliset ihmiset. Ehkä kuitenkin minun tyyppillisin asiakas on keski-ikäinen (sinkku tai pariskunta) jolla on jokin asumiseen liittyvä muutos edessä. Se voi olla muutto pienempään tai isompaan, kakkoskodin/kesäasunnon hankinta tai nykyisen kodin remontointi.

Hauskaa tässä on se, että monien asiakkaiden kanssa ollaan kasvettu yhtä matkaa ja olen saanut olla jo useassa erilaisessa projektissa mukana. Mikään ei ole parempi kiitos työstä kuin se, että vanha asiakas palaa takaisin palveluideni pariin.

Niin ja jatkossa olen muuten päättänyt olla aktiivisempi myös tämän blogin päivittämisen suhteen, joten pysythän kuulolla.

Aurinkoa kevääseen!

, ,

SisustusTainan sepustukset

Heippa,

Ja huh, niin pitkästä aikaa! Olen laiskistunut tämän blogin kanssa toden teolla, mutta facebookin ja Instagramin puolella lähettelen kyllä elonmerkkejä säännöllisesti.

Ja nyt olen raapustanut jotain, jota olen suunnitellut varmaan viimeiset 10 vuotta! Eli kirjoittelin teille asiakaskirjeen, jossa kerron tarkemmin kuulumisiani nyt ja tulevaisuudessa. Sieltä löytyy juttua myös suunnittelemistani kohteista sekä mukaan mahtuu hiukan sisustuksen trendejäkin.

Minulla ei kuitenkaan ole käytössä virallista asiakasrekisteriä ja tämän vuoksi moni asiakas ja yhteistyökumppani jäi varmasti ilman kirjettä. Jos kuitenkin haluaisit lukea kuulumisiani, niin sujautathan minulle sähköpostia: taina(at)sisustustaina.fi, niin kirje kolahtaa sähköpostiisi pikapuoliin.

Aurinkoisia kevätpäiviä teille jokaiselle toivotellen,

Taina